Event Center

Закуси с мен: Стефан Стоянов

„Закуси с мен“ ще Ви срещне за последен път тази година с човека, когото поканихме като първи гост, когато започнахме формата през 2016 – зам. кметът на Пловдив Стефан Стоянов. Както Ви обещахме този сезон, от септември насам последователно ви срещнахме с хора от Пловдив, които имат пряко отношение по една важна за всички ни тема: „Индустрия и образование“.

Имахме възможността да обсъждаме предизвикателствата пред успешната връзка и симбиоза между различните индустрии в нашия град и кадрите, които образователната ни система днес подготвя, за да може те утре да се реализират успешно на пазара на труда и да се  чувстват щастливи и добре в това, което правят.

Затова и завършваме годината, но не и темата, с този гост, с когото вярваме, че ще има много какво да си кажем и да обсъдим. Очакваме да чуем и двете: както конкретни практически действия и мерки, които се предприемат от управата ни, за да посрещаме все по-засилващата се нужда от добре обучена работа сила, така и стратегическите, визионерски планове на общината за следващите години.

Заповядайте на топла, домашна закуска с хубаво кафе и чай, за да поговорим по тези и други теми на 20.12./сряда от 08:30ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154

Вход: 5лв.

За записване: https://goo.gl/eSRm71
Телефон за връзка: 0877 056545