Event Center

Закуси с мен: Дигиталната трансформация в индустрията и промените, които тя носи с Йовко Ламбрев

2018 година е и форматът „Закуси с мен“ се завръща с нова визия и много по-ясна мисия: да се преверне във вдъхновяващата среща между предприемчиви хора, които споделят своите ИДЕИ ЗА ПЛОВДИВ в сфери като култура, образование, индустрия, бизнес развитие, туризъм и социални иновации.

Нашият екип ще документира всяка среща с резюмирана статия, която ще бъде достъпна в блога ни тук.

Гост в първото издание на „Закуси с мен“ през 2018-та година е Йовко Ламбрев, а темата, която той избра е „Дигиталната трансформация в индустрията и промените, които тя носи“.

Йовко Ламбрев е компютърен инженер и предприемач, който се опитва винаги да гледа поне една дължина напред в бъдещето.

С него ще си говорим за няколко теми, свързани със следващата фаза на модернизация на традиционната промишленост и живота ни:

– Защо почти 50 години след началото на цифровизацията в индустрията напоследък говорим за дигитална трансформация и как тя засяга всички ни, дори тези, които пряко не са ангажирани с производство?

– Все още на прага на големия бум с Интернет на нещата (IoT) рано ли е да говорим за Икономика на нещата?

– Какви промени в образователната система са спешно необходими за да подготвим сегашните деца за динамиката на бъдещето и новите професии, които вероятно ще се сменят твърде често?

– Как технологиите могат да повлияят на социално-икономическите взаимоотношения в обществото и възможно ли е да предотвратим кризите?

Започваме на 19.01. от 08:30ч.
Вход: 5лв. /включва закуска, кафе и чай/
За записване: https://goo.gl/DN6kYN