Блог

Бяха едни прекрасни 8 мецеса, но стажът на Йони приключи. Виж как мина времето й с нас

Limacon изпраща още един стажант, който успешно премина през пътешествието, наречено Limacon-ски стаж.

Нейното име е Йоана Велева и се присъедини към екипа ни още през ноември 2018. Тя беше неразделна част от смейството ни цели 8 месеца, работехме рамо до рамо, споделяхме трудностите и празнувахме успехите заедно.

Подаръци и усмивки! 🙂

Смело можем да кажем тя се запозна с всички лица и превъплащения на Limacon Event Center. Включваше се и помагаше на всеки човек от екипа ни, като основен фокус беше организацията и координацията на събития вътре и извън рамките на пространството ни. Тя се потопи и в света на B2B маркетинга, като редовно взимаше участие в проучванията провеждани за наши клиенти, който също бяха обвързани със събития.

Йони беше изключително активна и във всички арт проекти, с които празниците в Limacon ставаха незабравими. Натрупа ценен професионален опит, а ние мили и щури спомени с нея! Нека разберем обаче какво мисли тя за своя стаж в Limacon:

1. Здравей, Йоана! Разкажи ни най-напред защо и как избра да проведеш своя стаж точно в Limacon?

Й.В. Нещата всъщност се случиха неочаквано бързо. Разбрах за Limacon от майка ми, която знаеше за стажантската ви програма, и ме насърчи да се свържа с вас. Още в момента, в който разгледах уебсайта на Limacon, знаех, че това е място, на което искам да кандидатсвам. И така, пратих CV и кратко мотивационно писмо и след около седмица вече бях одобрена.
Бях сигурна, че Лимакон е място, където ще имам възможност да докосна до нови знания, иновация, предизвикателства и истински професионализъм. За времето, прекарано тук, определено мога да кажа, че очакванията ми бяха оправдани.

Планиране за 2019

2. Какво най-много ти хареса по време на стажа при нас? Кое ти направи най-силно впечатление и ще помниш дълго време занапред?

Й.В. Ще запомня приятната атмосфера, топлото отношение на колегите и най-вече всички вкусотии, с които Вени и Калоян ме глезиха 😉

Боядисваме яйца, но най-вече себе си

3. Кое беше най-голямото предизвикателство, с което се сблъска по време на стажа си? Как успя да го преодолееш?

Й.В. Има едно нещо, което винаги е било предизвикателство за мен – това да бъда по-уверена в уменията си и в това да изразявам идеите си. Признавам си, че не мисля, че все още съм го преодоляла. Но пък тук в Лимакон всички винаги са се отнасяли с мен с много търпение и подкрепа, когато не съм се чувствала особено сигурна дали ще се справя, за което съм много благодарна. Комуникацията беше на ниво!

4. С коя задача според теб се справи най-добре? Къде почувства, че разгръщаш истинския си потенциал?

Й.В. С какво съм се справила най-добре ще трябва да кажат колегите. 😊 Едно от нещата, които ми бяха най-приятни беше подготовката за някои от най-големите събития, които направихме и в Ивент Центъра и извън него. Имах възможност да работя по страшно много разнообразни събития – от бизнес форуми и обучения до тиймбилдинги и коледни партита. Мисля, че тогава добих опит и се чувствах най-полезна.

Правим коледни подаръци

5. Стажът в Limacon оправда ли твоите очаквания? Кои от нещата, които се случиха, си очаквала и кои не?

Й.В. Очаквах да срещна млади и амбициозни хора, както и се случи в действителност. Наистина видях много професионализъм и отдаденост от колегите си, а работата макар и да е предизвикателство понякога, се върши с много търпение и екипност. Бях доста изненадана от факта, че има толкова интерес към ивент и маркетинг индустрията, и смятам, че ще разрастне с много бърза скорост с следващите няколко години.

6. Ако можеш да промениш едно нещо от стажа си, кое би било? И защо точно това?

Й.В. Мисля, че в известна степен трябваше малко повече да ‚досаждам‘ на колегите, тоест да им задавам повече въпроси, защото мисля, че всички тук са страхотни професионалисти и имат много опит, който да споделят.

В градината е най-добре

7. Мислиш ли, че стажът в Limacon ще ти е полезен в професионален план?

Й.В. Разбира се. Този стаж ми даде изключителната възможност да се сблъскам с много разнообразни задачи в почти всички сфери на маркетинга – от копирайтинг и уеб администрация до организиране на корпоративни събития за големи, утвърдени компании. Този опит ще ми бъде полезен в каквато и посока реша да се развивам в бъдеще.
Смятам, че тези няколко месеца бяха една страхотни първи крачки по дългия път на бъдещото ми професионално развитие и съм много благодарна на Иван, Валя и целия екип, че ми се довериха да ги извървя заедно с тях.

8. Времето, което прекара при нас, помогна ли ти да се ориентираш в коя точно сфера искаш да се развиваш? Кои според теб са някои от силните ти страни?

 

И текила сервираме на някои наши събития…

Й.В. Ако трябва да бъда честна, все още нямам конкретна представа, коя страна на бизнеса ще избера. Освен организацията на събития се интересувам и от финанси, HR и дизайн и ми се иска да пробвам от всичко преди да избера. Знам обаче, че бих искала да съм на място, където се чувствам спокойна и сигурна.Но в същото време да имам възможности за равитие, да се сблъсквам с нови предизвикателства и да ги преодолявам.

Мисля, че една от силните ми страни е това, че винаги съм готова да науча нещо ново и да излизам от комфортната си зона, макар и да знам, че с някои неща не винаги ще ми се получава. Вярвам, че, с всяка нова задача придобиваме ценен опит, независимо дали сме се справили добре или не. А също така, колкото и да знаем и можем, винаги има как да усъвършенстваме настоящите си умения или да пробваме нещо ново.

9. Опиши стажа си в Limacon с 3 изречения. Опиши екипа на Limacon с 3 думи

Й.В. Стажът в Лимакон беше едно страхотно първо потапяне в света на меркетинга и event management-а. Тук се сблъсках с предизвикателства, но намерих и успехи и удовлетворение. Супер щастлива съм, че бях част от този екип, макар и само за няколко месеца. А лимаконците са супер креативни, щури и невероятни професионалисти – не мисля, че има две мнения по въпроса 😉.

Регистация – усмивки и търпение…

10. Кой беше най-забавният ти ден в Limacon и защо?

Й.В. Забавните дни в Лимакон през тези месеци бяха много повече, отколкото мога да изброя. Един много хубав ден с екипа прекарахме наскоро на събитието „Семеен ден“, което организирахме за клиентите ни от Стабил Груп. Там се включихме в Семейната Олимпиада, на което скачахме с чували, редихме пъзел, надувахме балони, всичко това, докато Иван супер енергично ни надъхваше. Беше наистина много забавно 😊

Виж какво споделиха и предните ни стажанти: Мария, Алекс, Катрин и Иво, част от които в момента са в екипа на Limacon Marketing!

П.П. Ако и ти искаш да изживееш своя стаж на мечтите, пиши ни. Разкажи ни за какво мечтаеш. Може да си следващия ни нов колега!

Обичаме селфита!