За нас

Limacon Event Center е водещата онлайн и офлайн платформа за бизнес хора, които искат да усъвършенстват своите професионални и меки умения.

 

КАКВО Е LIMACON?

Limacon е философия за сплотяване на общностните ни потенциали, защото вярваме, че мечтите ни често са еднакви – твоята и моята. Мечтите ни притежават изначална чистота да виждат нашето общество развито, щастливо и следващо ясна посока и цели.

Limacon е мястото, което създава личности и олицетворява същности. Там, където ще намериш спокойствие и съпричастност. Но и предизвикателство. Limacon е онзи хълм, който искаш да изкачиш. Заедно с други. Като теб. И ще видиш, че никак не си сам. В страховете си, в стремежите си. Ще разбереш какво е да намираш красотата в малките неща, да се събуждаш с усмивка в ежедневната си битка с препятствия и трудности. И да побеждаваш. Да бъдеш себе си. И част от едно силно цяло. Това е твоето пътешествие. Да изживееш мечтите си. Да се усъвършенстваш. И да свързваш идеите си. Повярвай в себе си. И ела с нас.

Ние мечтаем. Ние развиваме. Ние свързваме.

 

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИШ?

Limacon Event Center е водещата онлайн и офлайн платформа за бизнес хора, които искат да усъвършенстват своите професионални и меки умения. В Limacon Event Center ще срещнеш хора, които постоянно се стремят към мечтите си, усъвършенстват себе си и свързват идеите си. С над 2 хиляди посетители и повече от 50 обучения и събития годишно, Limacon Event Center се превърна в най-добрата академия за развитие на професионални и меки умения в Пловдив.

 

КАКВО ПРАВИМ ДОБРЕ?

Проучихме, анализирахме и определихме 10 групи професионални и меки умения, които са от жизненоважно значение за личното и професионално развитие на всеки човек.

Затова всеки месец Limacon Event Center организира семинари и обучения, където говорим за

– мениджмънт умения
– комуникационни умения
– лидерски умения,
– предприемачески умения
– продажби и преговори,
– говорене пред публика,
– презентационни умения,
– емоционална интелигентност,
– изграждане на мрежи и изграждане на връзки
– иновативно мислене

с ТОП обучители, прецизно подбрани от нашия екип. Независимо дали си студент, професионалист на свободна практика, служител във фирма, мениджър или предприемач, ние можем да ти помогнем да се превърнеш в най-ценния човек в стаята. Най-хубавото е, че всичко, което сме избрали да ти покажем, работи на 100%. Как знаем ли? Ами ние вече използваме същите тези тактики ежедневно.

 

ЗАЩО ГО ПРАВИМ?

Limacon Event Center е на мисия да развие професионалните и меките умения на 10 000 човека в следващите 5 години, което ще помогне на българския бизнес да расте отвъд пределите на България. Защо? Правим го, защото вярваме, че всеки човек – точно като теб – може да промени света. Но за да успее той трябва да умее да си поставя цели, да може да комуникира идеите си, да работи ефективно в екип и да вдъхновява хората около него. Правим го, защото знаем, че професионалните и меките умения са от решаващо значение за постигане на пълно щастие. В крайна сметка, правим го за теб. Защото ти си част от нашето общество. Ние се учим от теб. Възхищаваме ти се. Благодарни сме ти.

 

Нека да ти помогнем да се превърнеш в най-ценния служител, най-успешния мениджър и най-вдъхновяващия предприемач във всяка стая!