Лятна занималня в Пловдив

Banner_1600x800

Лято 2017 ще бъде много специално за всички малчугани в Пловдив, защото през юни отваря врати лятна занималня Лимакония – вълшебна страна, в която живеят смелите и талантливи лимаконци!

Скъпи деца, каним ви на пътешествие с игри, обучения и много музика. Време е за преобразяване и магия! Кой е лимаконец?

КОИ СА ЛИМАКОНЦИТЕ?

Лимаконците са умни и добри деца, които използват талантите си и променят света около тях към добро. Те умеят да работят в екип, да творят страхотни неща заедно и знаят колко е важно да си образован, възпитан и толерантен към околните.

Лимаконците се забавляват, докато учат интересни неща. Те използват силите и знанията си, за да извършват велики дела. Знаят колко е важно да имат добри приятели и да се отнасят с тях с уважение и разбиране. Лимаконците са творци, мечтатели и герои!

Ако си на възраст за 1-ви и до 4-ти клас включително и усещаш, че си лимаконец, ела с нас на това прекрасно тримесечно приключение!

 

ЛИМАКОНИЯ Е СТРАНАТА НА МЕЧТИТЕ

Лимакония е шарена страна с много възможности за забава и учение.

Най-добрите и усмихнати учители ще ни помогнат да затвърдим знания от преходната учебна година и успешно да се подготвим за следващото училищно изпитание.

С нашите прекрасни обучители ще се гмурнем в света на декопажа, модерното изкуство, готварството и меките умения под формата на ежеседмични работилници, които ще развият нашето въображение и ще ни помогнат да сътворим и най-смелата си мечта. Ще имаме възможност да участваме в танцов театър и ще се запознаем със света на програмирането.

Освен регулярните ни занимания в Лимакония, честичко ще излизаме от вълшебната страна и ще ходим на басейн, ще обикаляме музеите на Пловидив и ще тренираме футбол и плуване.

Разбира се, всичко това идва в комплект с ужасно много време за игри, забава и работа в екип.

Не му мисли! Знаем, че в теб се крие един истински лимаконец!

Ела в Лимакония и стани част от най-якото лятно приключение в Пловдив!

 

КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА:

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ ПРЕЗ ЛЯТО 2017:

Banner_1600x800_1

За допълнителни въпроси: Венета Бабикова, управител на Лятна Лимакония – тел: 0877 056545