Event Center

Закуси с мен – Владимир Дончев

Vladimir Donchev_Web (1)

Време е за поредната закуска! Мартенското издание на култовото „Закуси с мен“ на Limacon ще бъде доста различно, предизвикателно и нестандартно. Защото ще говорим за избори, политика и гражданска активност!

Нека смело си кажем – хората не обичат политиците. Хората ги свързват с лъжи, далавери и много лични облаги. Но точно този, вече „пенсиониран“ политик, повечето пловдивчани уважават и харесват. Каква ли е рецептата за това?

Владимир Дончев е адвокат и политик с над 25 г.кариера и в двата сектора. Участник и организатор на десетки изборни кампании. Депутат в 39-то и 40-то Народно събрание. Председател на Комисията по вътрешна сигурност в 39-тото НС и член на правната, медийната комисии и тази за промяна на конституцията. Писал и публикувал стотици трудове по темите, както и активен деец по много обществено-значими въпроси, свързани с развитието на Пловдив и страната.

С Влади ще седнем на сладка закуска и ще си зададем смело въпросите:

  • Защо все по-малко хора вярват на политиците?
  • Защо младите не избират да се занимават с политика?
  • Има ли такова нещо като „морал в политиката“ и защо изобщо ни трябва да сме политически грамотни?

Ние в Limacon вярваме в силата на информирания избор и тази закуска е нашия принос за подобряване на обществения интерес към нещо, което често променя съдби – изборите в една демократична държава.

Нека се информираме взаимно, без абсолютно никакво значение от политическите ни предпочитания. Защото добруването на обществото, в което живеем, е наша обща задача!

Заповядайте на 17.03. от 08:30 на познатото ви място!

Цена: 5лв. /включва закуска, кафе, сок и усмивки/

За записване: https://goo.gl/22SKrc

За допълнителна информация: welcome@limacon.bg