Event Center

Семинар: Въздействие по време на преговори

Web_1200x800

Limacon Event Center стартира серия от събития по темата „Успешни продажби“ от октомври! Планираме да посветим няколко обучителни формата на толкова важното за всички ни изкуство да продаваш добре и да създаваш доволни клиенти.

Избрахме да започнем не с кого да е, а със самия Бойко Боев!

Boiko

Бойко Боев е роден през 1967 година във Франкфурт на Майн – Германия.
Собственик и управител на ТРЕКОМ ЕООД ( Тренинг, Коучинг, Менторинг), компания за интервални тренинги, обучения и консултации по управление и организационно развитие. Межуднародно сертифициран бизнес треньор и лектор..

От практици за практици

Работил е като мениджър продажби в  SPARKY, търговски управител в METRO Cash & Carry, Управител в БД ТУРС ООД, Зам. Изпълнителен Директор в НАФТИМЕКС Интернешънъл АД, Управляващ съдружник в ДИМАТЕКС-БЪЛГАРИЯ ООД.
Бизнес треньор към международната компания Густав Кезер Тренинг Интернешънъл.
Немски възпитаник, завършил е Мениджмънт във „Висш Технически и Икономически Университет – гр.Берлин / Германия.
Повече от 20 години търговски и мениджърски опит в областите – международна търговия и представителство на чужди компании,мениджмънт,туризъм и собствен бизнес.

  • Дългогодишен опит в продажбите на външни пазари и управлението на мултинационални и мултикултурни екипи, работа с клиенти и различни държавни и частни организации
  • Богат опит и познания  в областите външна търговия, организация и управление на стопански структури, маркетинг и продажби, мениджмънт и лидерство
  • Консултантски опит и практика в изграждане на фирмени структури, изграждане и управление на търговски екипи, презентации и обучения на мениджъри и  лидери
  • Води обучения на български и немски  език
  • Съчетава и успешно адаптира добрите немски и швейцарски бизнес практики и  техники за развитие на потенциала на  служителите  в средата на българския бизнес.
  • Води обучения на немски и български език в страната и чужбина.

На семинара „ВЪЗДЕЙСТВИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕГОВОРИ“ ще научите:

– кои са ключовите въпроси за всеки търговец

– 3те закона на въздействието и какво те означават за нас като търговци

– кое е това качество, което отличава най-добрите търговци

– как вашите търговци да станат още по-добри и да играят в „шампионска лига“ ( това заглавие използвах преди години в едно демо в немското посолство)

Ще говорим за преосмисляне на традиционните търговски нагласи; ще споделим техники за ментална нагласа преди търговски срещи; ще обсъдим как да развиваме най-добре потенциалите на нашите търговци и ще споменем за разликата между интервални и обикновени обучения по продажби.

Започваме в 17:00ч. на 05.10. в Limacon Event Center.

Вход безплатен с предварителна регистрация тук: https://goo.gl/hed46w

За нетуъркинг частта е предвидена и лека почерпка.

Заповядайте!