Event Center

Limacon & Friends: Get together

limaconfriends_website_1200x800

Скъпи лимаконци,

от отварянето на Limacon – център за развитие на социален капитал изминаха едни динамични, изпълнени с много емоция и радост 4 месеца. Това беше време, в което всеки ден се убеждавахме, че сме направили правилния избор и сме на правилното място.

Вие, нашите приятели и клиенти, ни давахте ежедневната доза воля и смисъл да продължим да дразвиваме Limacon като нашето, общо място за изграждане на социален капитал и за намиране на приятели и бизнес-партньори.

Вярваме, че през това кратко време, успяхме да ви предоставим интересни и полезни формати и събития. Стремяхме се всеки месец да редуваме практическите и експертни семинари с по-общностни и мрежови формати. Срещата „Закуси с мен“ се превърна в любим формат за много от вас.

Избрахме в първите ни месеци да заложим на развитието на експертни качества, които все пак са доста социални и насочени към развитието на мрежите ни – обучавахме се как да намираме правилните хора за нашите фирми, как да достигаме до желаните клиенти през Фейсбук, как да презентираме вдъхновяващо, а за края на този сезон избрахме да ви запознаем с тайните на бизнес етикета, личния и публичен имидж.

Щастливи сме, че много фирми и хора в Пловдив припознаха Limacon като тяхното мечтано място за провеждане на вътрешнофирмени събития, тийм билдинги и частни срещи. Всеки сподели, че тук се чувства уютно, творчески и спокойно.

Ето защо искаме да изкажем своята огромна благодарност към вас, нашите най-верни социални капиталисти и да ви поканим да поговорим за общото ни бъдеще, съвместни планове и проекти и да се насладим на чаша хубаво червено вино и приятна музика. А защо не и да попеем?:)

Заповядайте в петък, 12.12. от 19:00ч.  на познатото ви място.

Очакваме ви!